Източник: Lamqta.comОвен  Много трудно ще можете днес да угодите на

...
Източник: Lamqta.comОвен  Много трудно ще можете днес да угодите на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Лош ден в личния живот за две от зодиите. Успехи в работата за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Много мъчно ще можете през днешния ден да угодите на своя обичан човек. Той ще желае от Вас доста, и на моменти дори на практика невъзможното. Постарайте се да извършите неговите условия: в случай че не всички, то най-малко колкото е допустимо, с цел да можете по-късно с убеденост да кажете: ”Направих всичко, което мога ”.  

 
Телец
Сложно ще бъде през днешния ден за Вашия обичан човек да направи избор сред хубаво и значимо, а и сред забавно и нужно. Ще се наложи да му помогнете в тази не лека работата в случай че ще и да се наложи да организирате специфични мероприятия за тази цел. Абе не е лека тази работа - от блатото да се наложи да дърпате хипопотам...

Близнаци
Сърцето излиза от темп, връзките са непредсказуеми, тъй че не правете проекти и гледайте бързо да реагирате на измененията в обстановката. Не се парфюмирайте доста и не стойте дълго пред огледалото. Лош ден за всевъзможни ритуали и магична активност. Бъдете каквито сте, казвайте каквото мислите и ще си спестите грижи. Ден на маниакалните депресии, не се предлагат комбинации на медикаменти с алкохол и дрога. Трудно овладявате фантазиите си, прекрачвате заложените бариери в любовта.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Днес Вие можете без разкаяние на съвестта да плувате по течението. На каквото и течение да сте попаднали ( за препоръчване е топлото, че със студеното не се знае кое и как), то при всички положения ще Ви отнесе там, където би трябвало.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
Денят е удобен за работа, която още през днешния ден ще донесе триумф и самопризнание от страна на Вашите сътрудници. Задълженията си ще изпълнявате леко, а нужния съвет ще Ви даде другар, който е малко по- възрастен от Вас. Вслушвайте се в препоръките на мъдрите хора, а също и прилагайте нови хрумвания във всекидневната работа, и използвайте фантазията си. В сантиментално отношение е вероятен диалог, който да Ви разреши, връзките Ви да преминат на по- високо равнище.

Скорпион
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви напоследък, през днешния ден ще го усетите по какъв начин олеква. Около Вас витае жизнерадостна сила, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага откакто си дадете сметка, че в дадения миг може да поемате върху себе си единствено толкоз, колкото сами поискате, всевъзможни персонални паники и безпокойства ще Ви изоставен. Може да извършите опит за избор в интерес на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в личните си сили и не се опасявайте да изпробвате нещо ново.

Стрелец
Хайде да си признаем: напоследък обстановката на прочувствения фронт е много усложнена. Имате предпочитание да помогнете на собствен непосредствен човек да преживее интензивния и не лек интервал и колкото и да наподобява алтруистична позицията Ви в профил, в същата степен сте настроени и да измислите проект за бягство, незабавно щом този човек позволи своите проблеми. В реалност, да се измисли някакъв мотив не е по никакъв начин егоистично, а това е просто грижа за себе си. Ще Ви е нужно съществено възобновяване на силите, и по тази причина не се чувствайте отговорни. Денят е подобаващ за професионална работа и бизнес, обвързван с недвижимо имущество, персонално стопанство, услуги и артикули.

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще Ви приказва парадоксални неща. И то в по-голямата им част – за себе си. Възможно е 90% от тези неща да бъдат подбудени от желанието му да Ви шокира, порази, удиви и да ангажира Вашето внимание. Но парченце истина в думите му въпреки всичко ще има...

Водолей
През този ден не би трябвало да натрапвате на обичания си човек своята позиция. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се оптвате да поставите нещата. Дори единствено по силата на вродения си дебелоглав, който през днешния ден ще се обостри... Затова ще се наложи неведнъж през този ден да вършиме взаимни отстъпки. 

Риби
Денят ще се подрежда не напълно по този начин, както сте очаквали и ще се наложи да вършиме промени в проектите, които сте си създали. Бъдете подготвени да импровизирате! Именно от това, до какъв брой бързо сте в положение да се ориентирате в обстановката, ще зависят резултатите през този ден. От остарели другари може да получите много скъпа информация. Роднините може да Ви сервират сърпрайзи, които, за жалост, няма да са от най-приятните. За благополучие не става дума за някакви фактически съществени проблеми, а на дребните недоразумения ще реагирате по този начин, както се поставя - с комизъм, само че без непотребни прекарвания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР